Zonnepanelen kopen

Wij bieden een zeer breed aanbod aan zonnepanelen en adviseren u over de beste keuze in uw specifieke geval. Omdat we samenwerken met de marktleider bent u verzekerd van kwalitief hoogwaardige en betrouwbare producten. Maar waar mensen vaak alleen zonnepanelen vergelijken weten wij dat de omvormer minstens zo belangrijk is. Ook op dat gebied bieden wij uitsluitend kwaliteitsproducten aan.

Wij kunnen u alles vertellen over de beste combinaties van zonnepanelen en omvormers. Ook adviseren we u graag over de financiering. Het aanschaffen van zonnepanelen is een flinke investering, maar als u het goed aanpakt betaalt u de zonnepanelen van het rendement dat ze opleveren.

Voordelen van zonnepanelen

Geld besparen

Bespaar geld door het gebruik van zonnepanelen

Milieuvriendelijk

Zonne-energie is een duurzame vorm van energie

Woning

Uw woning wordt meer waard

Terugleveren

U kunt stroom terugleveren aan het netwerk

Subsidie

U kunt subsidie aanvragen voor uw zonnepanelen

Soorten zonnepanelen

  1. Monokristallijn zonnepanelen

De zonnecellen in een monokristallijn zonnepaneel bestaan uit één kristal. Deze panelen zijn relatief duur, maar hebben een hoger rendement per oppervlakte. door het hoge rendement haalt u gemakkelijk alles uit uw beschikbare ruimte. De zonnepanelen zijn gemaakt van silicium. De zonnepanelen zijn vooral populair dankzij hun zwarte kleur en worden vaak gekozen vanwege hun strakke uiterlijk.

2. Polykristallijn zonnepanelen

De cellen in een polykristallijn paneel bestaan uit meerdere kristallen. Ze hebben iets minder rendement dan monokristallijne zonnepanelen. wanneer u voldoende ruimte heeft voor de aanschaf van zonnepanelen is de polykristallijn zonnepaneel de beste keuze. Vergeleken met de monokristallijn is de aanschaf van polykristallijn zonnepaneel goedkoper.

3. Dunne film zonnepanelen

Amorf zonnepanelen worden gemaakt van amorf siliconen. Amorfe zonnepanelen bevatten geen kristallen, daardoor zijn de zeer buigzaam.

Ze zorgen voor een mooie uitstraling op het dak, maar komen qua rendement niet in de buurt bij de andere zonnepanelen. Grote voordelen zijn vooral het uiterlijk, het lichte gewicht en het feit dat je deze panelen op gebogen oppervlaktes kunt plaatsen.

Waarom kiezen voor De Duurzaamheidsconsulent?

Klantvriendelijk

100% Betrouwbaar

Service

Bij ons staat u als klant centraal

Samenwerking

Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven

Offerte

Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen

Goede investering

Met ons samenwerken is een goede investering voor de toekomst

Heeft u een vraag? of wilt u een offerte aanvragen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op 
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Bent u geïnteresseerd? Vraag een  vrijblijvende offerte aan!

Menu